Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

13.09.2023 - Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde d. 13.09.2023

MødeSkolebestyrelsesmøde
Dato

13.09.2023, kl. 17.00-19.30

StedFarstrup Skole
Deltagere

Janni Kjær Pedersen (forældrerepræsentant), Marlene Hvorvarp Bøjer (skolebestyrelsesformand),), Jette Holst (forældrerepræsentant), Camilla Lydersen (forældrerepræsentant), Michael Niss (forældrerepræsentant), Chelina Z. K. Jepsen (forældrerepræsentant), Katja Horn (medarbejderrepræsentant), Hanne Binder (medarbejderrepræsentant); Maria Roed Stagsted (afdelingsleder) og Kristine Kusk Schmelling (skoleleder)

Afbud

Kristine Kusk Schmelling (skoleleder), Camilla

Lydersen (forældrerepræsentant), Janni Kjær

Pedersen (forældrerepræsentant)

ReferentMaria Roed Stagsted

0=(0rienteringspunkt)

B= (Beslutningspunkt) 

D= (Drøftelse)

 

1. Godkendelse af dagsorden (B) 

Godkendt

2. Godkendelse af referat (B) 

Godkendt

3. Evaluering af forældremøderne

Der er mange informationer på aula, som ikke er relevante for alle. Det kan være uoverskueligt for forældrene, at vide, hvad der er vigtig. Forslag fra forældrene om, at personalet laver månedsbrevene forholdsvis ens, samt at de "særlige datoer" bliver markeret. Forslag fra forældrene om, at en overskrift på månedsbrevene kunne være nemt. Sundhedsplejersken skal holde sig til sin tid.

Vi vil til kommende forældremøder overveje, at forældrerepræsentanterne fremover kun deltager i fase 1.

4. Høringsmateriale til skolebestyrelsen: Video med det væsentligste indhold for Børne og Undervisningsudvalget budgetforslag vises på mødet https://dreambroker.com/channel/88hsyzw1/i5gcz6dv

Tidsplanen for den videre budgetproces er som følqer:

  • Den 20. september har byrådet 1. behandling af budgetforslaget.

  • Den 20. september inviterer Aalborg Byråd borgerne i Aalborg Kommune til borgermøde om budgetforslaget i Skansen, Nørresundby (Tilmelding til borgermøde Aalborg Kommunes fremtid — dialog om Budqet 2024)

  • Den 27. og 28. september mødes byrådets partier til forligsforhandlinger. Her forhandler partierne om, hvordan det endelige budget skal se ud.

  • Den 11. oktober er der 2. behandling af budgetforslaget, hvor det endelige budget bliver vedtaget.

Høringssvar sendes senest i dagene omkring den 20. september. Høringssvar vedr. budgetforslag for Børn og Unge kan sendes til hoering-bu@aalborq.dk, hvorefter de indgår i den videre budgetproces i Byrådet.

Bilag: Lovgrundlaget for samdrift/fællesledelse af skoler

  • Udarbejdelse af høringssvar? Marlene vil lave et udkast, som vil blive sendt rundt til skolebestyrelsen og ledelsen. Bestyrelsens holdning er, at det er vigtigt, at der kommer et høringssvar fra Farstrup skoles bestyrelse.

5. Midler fra Benjamin

Michael er blevet kontaktet af Benjamin (Min købmand), som kan søge 20.OOOkr til noget på skolen. Der kommer forslag om fodbolds aktiviteter i form af mål, net og bolde, som Michael vil gå videre med. Dette vil kunne benyttes af alle på skolen.

6. Den gode historie

Vi vil gerne fortælle om den gode historie if. Farstrup skole. Evt. lave et opslag til Facebook, som fortæller, hvorfor vores skole er god. Måske kunne udskolingen/elevrådet på Farstrup skole, lave en video som fortæller, hvorfor det er fedt, at gå på Farstrup skole.

7. Meddelelser fra (O)

Skolebestyrelsen 

  • Intet nyt

Medarbejderrepræsentanter

  • De nye medarbejdere er startet godt og faldet godt til. Der er stadig mange børn i DUS hver morgen og Kristoffer er der som ekstra.

Ledelsen

  • Vi glæder og til den kommende pædagogiske weekend, som har et fagligt indhold.

8. Eventuelt